| alina_4863 a întrebat:

Am o fetita de 4 ani, si am sesizat ca primavara incepe sa o manance nasucul, stranuta iar apoi incepe sa ii curga nasucul.si face concestie nazala... oare sa fie alergica...astept parerile voastre, multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Du-o la un medic pediatru sau alergolog ( cel mai bine ).

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Simptomele sunt de alergie. Du copilul rapid la doctor si nu-l trata dupa ureche fiindca pasul urmator este astm alergic si nu va scapa de boala asta toata viata. Trateaza-o acum, inainte de a face complicatii.

auran
| auran a răspuns:

Sigur este alergie.
eu de exemplu sunt alegriga la puful de la plop - ma mananca nasul si se inroseste de zici ca sunt un clovn

| bubu_7778 a răspuns:

Clar este alergica la ceva insa nu stii exact cauza. Du-te la un dermatolog ca sa-i faca niste teste

| cely a răspuns:

Da cred ca e alergie, fa-i test alergologic sa vezi cauza

| LittleZyzy a răspuns:

Da, sigur este alergie.Si eu am ceva de genul, dar pe mine doar ma mananca nasul.si e foarte nasolsad

| mioara_1431 a răspuns:

Este alergica consulta un dr

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa te duci la un medic si sa "astepti" raspunsul lui, delasarea asta o poate costa viata pe fetita.