Da, tratament cu aer sarat. La mare sau in mine saline, cum ar fi cea din Turda, jud. Cluj.
Sunt o serie de medicamentatii alternative naturistea care intaresc rezistenta organismului, in special vitaminizarile cu fructe multe, combinatii de ceaiuri si extrase naturale facute acasa etc.
Fiica mea a dobandit dupa nastere o bronsita cronica de care n-a scapat ani de zile. Dupa o perioada am urmat indrumarile unui naturist si in cca jumat de an s-a vindecat definitiv.
La copii se poate scapa usor de astm prin ridicarea sistemului imunitar cu ajutorul suplimentelor nutritive. Si baietelul meu a fost diagnosticat cu bronsita astmatiforma si dupa citeva cure naturiste si salina am scapat definitiv de acest cosmar. Vezi http://aloeveraforever.ro/articole/intarirea-imunitatii si apoi iti pot recomanda o cura in functie de specificul bolii ei.
Si eu am avut niste probleme asemanatoare cu baiatul meu.de la 3 ani m-am tot chinuit cu o tuse de nu mai stiam ce sa-i fac.cand avea 5 ani am mers la dr la bucuresti si in loc de antibiotic mi-a dat niste spreiuri inhalatoare si in timp de primavara am facut un tratament la govora care i-au facut tare bine incearca si tu. multa sanatate
Trebuie sa mergi periodic la control cu fetita, inteleg ca a urmat mai multe tratamente, nu mari sau micsora doza de medicament pe care o ai de la medic decat daca il intrebi, nu trebuie sa ne asumam raspunderi in cazul in care nu avem o specialitate in afectiunea respectiva, VALORILE CAPACITATII PULMONARE le ai in fisa de la medic in functie de acest grafic medicul o sa ii recomande doza respectiva sau schimbarea vaccinului sau al inhalatorului, daca vei folosi un tratament homeopat sau de orice alta natura NU OPRI medicatia pe care o are fetita, in cazul unor complicatii se merge la URGENTA de cate ori este nevoie
PsihinG întreabă: