anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o foarte mare problema cu transpiratia si as dori sa cumpar antiperspirantul ODABAN. Vreau sa imi spuneti cei ce l-ati folosit daca a functionat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| PeFuga a răspuns:

Ce varsta ai?

Eu nu am folosit deodorantul asta, dar am avut ceva asemanator de la vichy si a avut efect cat l-am folosit. Insa iti recomand ca inainte de a te arunca la a cumpara asemenea produse sa faci niste investigatii medicale sa afli care este cauza transpiratiei excesive. In unele cazuri aceasta poate indica dereglari hormonale sau alte afectiuni ce pot fi rezolvate cu tratament adecvat recomandat de medic. Deodorantul isi face efectul cat timp te dai cu el, insa daca faci un tratament pentru o cauza depistata de doctor, rezultatul va fi pe termen lung...

| MaxyGo a răspuns (pentru PeFuga):

18

| PeFuga a răspuns (pentru MaxyGo):

La varsta asta e chiar indicat sa faci ceea ce am zis mai sus... chiar daca iti cumperi sau nu acel deodorant!