Saluut.
Oricât de beat ai fi, nu uita ce ai de făcut în asemenea cazuri . Dacă ţi-ai dat drumul în ea, felicitări o să ai un bebe.
Dacă nu ţi-ai dat drumul în ea, hmm , nu ştiu ce să zic. există şanse să rămână însărcinată.
Ai grijă pe viitor.
Pe langa k la esti un pusti, mai esti si beat.ce vrei acum? sa fim mandri de tine? sa te aplaudam? u poate te bati cu pumnul in piept si cine esti u.dar de fapt esti praf, educatia lipseste cu desavarsire! vai si amar.ce sa zic? bafta mna
Salut. Poti fi ghinionist 50 % sau norocos Anticonceptionalele nu se iau a doua zi, de regula se iau inainte. Poti in schimb sa ia pilula de a doua zi, care este in jur de 500 lei parca. Pana atunci roaga-te sa fie totul bine!
Si tu crezi ca s-ar autodenunta? cata logica...
daca fetei i-a placut si nu s-a impotrivit, nu se numeste viol.
Ba da, fiindca are 14 ani si nu are discernamant. Iar el aseara era beat si nu avea discernamant, dar daca acum e om normal, se va autodenunta. pana la urma a comis o infractiune, nu cred ca poate sta linistit, nu? Oamenii au morala, nu sunt toti niste jigodii, de ce sa presupunem din start ca este un nenorocit complet?
Din start tu ai zis ca merita sa ajunga la bulau pentru viol (deci tu ai presupus ca ar fi un nenorocit), dar noi nu stim ce s-a intamplat, daca a fost intr-adevar viol...sa-l lasam pe el sa zica daca fetita s-a impotrivit.
eu nu am zis ca ar fi un nenorocit, m-am referit ca autodenuntarea nu ar fi valabila, avand in vedere ca in ziua de azi copiii si-o trag de la varste mici, si am presupus ca si fetei i-a placut.
Legea zice asa: orice contact sexual cu un copil cu varsta sub 15 ani este viol (fiindca nu are discernamant). Nu conteaza daca s-aopus sau nu, un copil de 14 ani poate fi pacalit sa faca multe lucruri rele.
Eu i-am transmis doar ca a incalcat legea (poate nu stia). orice om normal se autodenunta cand afla ca a incalcat o lege.
Orice sofer face asta, mai ales cand e liber si pun in pericol viata celor ZERO oameni si masini care erau in zona.
Si mai usor cu "prostia ta", se poate folosi o exprimare mai civilizata, am permis din 2005 si am condus pe aproape toate tipurile de drumuri ( inclusiv ceata si zapada pe munte ) si nu am niciun accident sau amenda, nici macar o bordura agatata, asa ca stiu ft bine ce fac eu cu "prostia mea"
M-am mai gandit si chiar imi pare rau daca cuvantul "prostie" te-a jignit, dar chiar nu gasesc nici un alt termen pentru o astfel de actiune. Credeam ca toata lumea este de acord cu termenul asta, mi se pare singura posibilitate. Nu am intentionat sa fie jignitor, este practic singura titulatura la care ma pot gandi, oricat m-as chinui sa gasesc alt termen.