| Eusitu11 a întrebat:

Am o frica groaznica de boli grave, acum de exemplu am avut o cunoștință internata în spital și am senzația ca sufăr de cancer bucalhappy am 16 ani, nu am fumat niciodată, nu am simptomele cancerului, doar niste dureri ușoare și rare despre care am citit tot pe internet✌. Am observat și niște punctulete minuscule în spatele cerului gurii, cred ca sunt ipohondru, se mai confrunta cineva cu aceasta fobie, legat de puncuteltele rosii știți ceva? (sunt doar 2-3)DAU COROANA*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| ioana748 a răspuns:

Sunt afte bucale. Fie ai mancat chipsuri, fie condimentat sau din alte motive au apărut.
Se reglează cu glicerina boraxată de la farmacie.
Sau daca este vreo candidoză, dizolvi bicarbonat in apa si faci gargara.
Incearca sa nu ti programezi organismul spre o boala caci s-ar putea daca tot te autosugestionezi întruna sa fii ascultat de propriile celule.
Mai bine gandeste te ca tu esti sanatos si nici o boala nu are ce cauta la tine.
Probabil ai nevoie de atentie si de aceea ai dezvoltat ipohondria.
Neimportant pentru cineva, stai linistit. Mai bine dati atenție singur si nu chema boli.
Multa sanatate ❤️