E o crema de la farmacie cu ulei de salvia si sulf daca vrei sa incerci.e bunicica. si mai e o crema de la avon nu stiu cum ii zice, are ambalaj gri. sau daca te duci la dermatolog poate sa-ti dea unguente speciale, sau daca nu rezolva nici alea nimic si daca vrei sa scapi de cosuri orice ar fi, sa iti prescrie pastile impotriva acneei. Sanatate
Pe mine m-a invatat odata o vecina mai in varsta un fel de remediu babesc.tai o bucata de lamaie si iti freci fata in locurile unde ai cosuri si stai asa cu zeama de lamaie pe fata vreo 10-15 minute de 2 ori pe zi, te clatesti si poti sa iti dai apoi cu putina crema de galbenele.la mine a mers
Poti intreba la farmacie de o solutie numita :''zineryt''este foarte eficienta, cel putin in cazul unei prietene a functionat foarte eficient...
Stiveste coji de portocale intre degete si aplica acel ulei pe zonele cu probleme. O sa simti senzatie de arsura. Stai cat rezisti, apoi clateste cu apa calda.
Eu sunt fata! Dar am un frate care tot asa are cosuri pe frunte si mama mea ia cumparat o crema sa se dea noaptea si dimineata dar nu mai stiu cum se numeste
Si ce **** ai mai raspuns daca nu stii cum se numeste?