| OpreaSimonaAlina a întrebat:

Am o gramada de cosuri pe spate si pe piept. Care e cauza aparitiei lor? Credeti ca ar trebui sa le scot?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Consultă un dermatolog și implicit un set de analize de sânge.
Pa, pa.

| MoonLight a răspuns:

E pubertatea cauza
si de scos...nu cred ca stai sa le storci pe toate, bine ar fi sa te duci la un dermatolog si sa iti dea o solutie ceva...totusi incearca o crema de galbenele sau tinctura:d

| sasha_2369 a răspuns:

Same here. nu le scoate, am facut eu greseala asta si am ramas cu niste cicatrici foarte frumoase.
incearca sa mananci cat mai sanatos, salate proaspete, lasa sucurile, dulciurile, prajelile, toxinele in general. eu am facut-o si a mers.
un alt sfat ar fi sa mergi la dermatolog, te poate indruma doctorul.

| dolce_6727 a răspuns:

Nua ar trebui deoarece tu treci printre niste schimbari ale corpului.

| Gabriela_4717 a răspuns:

Nu trebuie sa ti le scoti deoarece daca iti vei scoate una iti vor iesi mai multe.ele apar ca este asa virsta dar nu la toate persoanele apar si inca mai apar de la caldura vara mai ales din cauza transpiratiei.eu tot cred ca trebuie sa consulti un dermatolog.

| alinuta_4908 a răspuns:

Dupa parerea mea, ar trebui sa iti procuri o crema pentru indepartarea cosurilor...in nici un caz sa le scoti...ca daca vei face acest lucru iti vor iesi cu mult mai multe, si cred ca nu ai dori acest lucru.