| Go3 a întrebat:

Am o intre. e bine ca la 16 sa am aproape 1.90 m? pot sa ma apuc d salahappyniste sfaturi. fundatongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Mixeruş a răspuns:

Este destul de mine sa ai 1, 90 happy. La varsta ta.Eu am 1, 82 destul de mic pe langa tine.asa ca te poti apuca de sala, dar ai grija ce fel de exercitii faci! Poti face ceva la coloana sau cine mai stie ce! Oke Bafta!

3 răspunsuri:
| Rawr14 a răspuns:

Mai acum nu ai ce sa faci si eu cred ca e bine sa fi inaltwinking
Si de sala eu zic sa te mai gandesti pentru ca depinde si de sanatatea ta, vointa, caracterhappy
Funda?!batting eyelashes

| EpicSmile a răspuns:

Nu cred ca e o problema. Cunosc multe persoane asa. Eu sincer chiar m-as bucura sa fiu asa inalta.batting eyelashes Oricum sala nu cred ca te face mai mica. Imi spui te rog daca iei ceva vitamine speciale sau daca faci vreun sport? Sau e pur si simplu genetic? vreau si eu sa mai cresc.:* Pupici

| costel_4263 a răspuns:

Da. dar fara steroizi! si poti incepe chiar un; basket de ce nu?