| Sorin_8158 a întrebat:

Am o intrebare, am auzit pe afar ceva de ata penisului, cei cu ea tr sa se rupa, doare, nu tr sa se rupa, imi dati expilicatii pls!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
soothe
| soothe a răspuns:

Cei care cred ca ruperea frenulumui (sau a atei) este ceva absolut necesar sau normal intr-un act sexual (auto sau cu o persoana) se insala. De fapt frenulum este foarte sensibil la atingere si poate da senzatii puternice in timpul unui act sexual si nu este recomandabil ruperea lui fortata de catre nimeni. Cazul in care frenulum este prea scurt se numeste Frenulum breve si se poate intr-adevar rezolva prin taierea lui doar de catre medic.
Frenulum este la penis dar si sub limba (au si fetele frenulum); daca se rupe ata de la penis se decaloteaza penisul putin mai mult, daca nu nu; oricum in timpul primelor acte sexuale mai energetice se rupe atat cat trebuie... nu-ti bate capul, viata le rezolva pe toate; mai cauta si citeste;

5 răspunsuri:
| Irina a răspuns:

Saraca limba romanasad

| nastita a răspuns:

Ata se rupe atunci cind baiatul de acum se dizvirgineaza! Dar sunt cazuri cind ea nu se rupe nici dupa ce baiatul are relatii sexuale!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ata ti se rupe la primul contact neprotejat asa-i:S

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am si eu o problema.acu 2 zile am facut sex cu prietena mea si in timpul actului mi sa rup pur si simplu frenul. a curs foarte mult sange. m-am speriat putin.nu suntem la primul contac sexual...tocmai deeacea m-am speriat. ce e ste de facut multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai fara grija cum au spus-o si cei mai din inaintea noastra nu ai de ce sa te sperii depinde de la caz la caz unii sunt mai sensibili altii mai "rezistenti" eu de ex am o varsta sa zicem nu de adolescent si inca nu am "ata" rupta, puteam sa o fac la medic dar am lasat viata sa-si urmeze cursul. Pur si simplu la primul contact sexual nu am simtit nicio durere, nici la al doilea si nici pana in ziua de azi, de ex a mea "ata" este mai elastica.Acum fiecare cum ne-a lasat Dumnezeu pe pamant.