| rivas_1077 a întrebat:

Am inceput de ceva timp sa urinez greu(sunt baiat). am citit pe net iar asta se cheama urinare greoaie.adica senzatia ca simti ca mai este ceva.adica petrec pentru o urinare foarte mult timp.Va rog ajutati-ma daca este o metoda practica... ceva de la bunici nu stiuhappy. Mersi anticipat...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| bogz a răspuns:

Prostamol uno, incearca.

| rivas_1077 explică:

Adica,cand urinez incepe greu si cu o jena delicata, iar apoi trebuie sa stau cu hartia igienica in mana sa ma sterg de urina, deci nu pot pleca de langa wc pana nu cred sigur ca nu va mai iesi nimic. sper ca am fost explicit.

| alessia_3025 a răspuns:

Acestor intrebari le pot raspunde doar medicii.Fa un efort si du-te la medic e peentru tine!

| mgtow a răspuns:

Ai probleme cu prostata, mergi la analize sa iti dea medicamentul adecvat medicul de familie.

| rivas_1077 explică:

Aveti idee totusi de unde sa fi aparut aceasta problema?

| rivas_1077 explică:

Nu este prostata, pentru ca nu am probleme cu mersul repetat la toaleta, ci doar urinez greu