anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am senzatia ca mi se misca dintii adica daca sunt impinsi mai tare din fata simt ca se duc in spate iar daca dau cu limba dupa ca se duc iar in fata, in oglinda sau ceva nu se observa dar am eu senzatia asta plus ca se aude ceva. Este din cauza ca au o mobilitate mica si este normal? Mi-a zis mama cand era mica la fel simtea si ea ca ii se misca dar ca a trecut cu timpul

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| MihaiNicu23 a răspuns:

Daca in oglinda nu se observa nimic, inseamna ca e doar senzatia ca se misca.

| enigmatically a răspuns:

E normal, si chiar daca vezi o mobilitate extreem de mica in oglinda, e normal, m-am dus eu la stomatolog pentru voi si a zis ca e o mobilitate normala, daca vreti cautati si pe net.

| LG280 a răspuns:

Nu este deloc normal asa ceva. Du-te la dentist pentru un control de specialitate cat de repede poti.

| stanila33 a răspuns (pentru LG280):

Merg la stomatolog saptamanal