| Ada477 a întrebat:

Am o întrebare. Am stat rezemată pe spătarul scaunului care e din niste bare de metal si mi-au intrat în spate când m-am rezemat și de atunci mă doare spatele în partea dreaptă. Poate fi ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu-i nimic grav.

| sierra1 a răspuns:

"din niste bari de metal. Și mi au intrat în spate când m-am rezemat "

pare ceva grav de tot, fă o vizită la medic, urgent

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Daca ti-au intrat barele in spate, da, e destul de grav.
Incearca sa dormi pe burta, ca sa nu-ti intre pana in plamani.
Partea proasta este ca va trebui sa platesti scaunul; daca smulgi barele de acolo, vei avea hemoragie si te mai si murdaresti. Deci ia scaunul cu tine, si dormi pe burta. Avantajul este ca vei avea mereu un loc, de exemplu in autobuz.

Răspuns utilizator avertizat
| Catrice a răspuns:

Și asta s-o întâmplat acum câteva minute?

| Adrian5575 a răspuns:

Ti-au intrat fiarele in spate la propriu sau doar te-ai rezemat si ti-a ramas semn cum ai stat acolo? Daca doar ti-a ramas semn cum ai stat sprijinita, nu e nimic grav, o sa iti treaca. Daca ti-a intrat la propriu, mergi la doctor.

Răspuns utilizator avertizat
| aneliram a răspuns:

Te-ai asezat brusc si te-ai lovit

| Denila123 a răspuns:

Dai cu alifie ca imediat ati trece
In spate circula sangele
Cand te ai asezat ai oprit putin circulatia sangelui
Ai vazut si la un decet cand te lovesti apare o basica cu sange