| KiduuPink a întrebat:

Am o intrebare, bunicii mei au un pui de pisica care are diaree de mult timp (e murdar si cam pricajit), si nu stiu ce sa fac cu el, ca toata ziua plange, si n-am voie sa il aduc in casa sa-l ingrijesc etc. Ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Hidrateaza-l bine si du-l la veterinar. Cel mai probabil are o infectie si are nevoie de un tratament antibiotic.
Nu-l lasa asa.

| katy a răspuns:

Incearca sa nu ii mai dai mult lapte, se strica la burta.da-i niste branza, mancare gatita sau daca ii dai lapte pune-i niste miez de paine inauntru si incearca totusi sa-l duci la un medic

| anss23 a răspuns:

Pai in primul rand ar trebui sa ii faci un un culcus calduros afara, in care sa nu ploua, daca bunicii tai nu te lasa sa-l tii in casa.Ar mai trebui sa iei un sampon special pentru pisici si sa-l speli. Apoi trebuie dus la veterinar pentru ca s-ar pyutea sa aiba paraziti.

| negru30 a răspuns:

Ceai de menta cu putin zahar in loc de apa si orez fiert -

| AnotherCatWoman a răspuns:

Ori a mancat ceva ce i-a picat greu sau a fost alterat(desi ma indoiesc pentru ca ai zis ca are de ceva timp) ori are o boala infectioasa care se manifesta prin diaree. Iar faptul ca aceasta diaree persista, nu este un lucru bun.
Atentie mare! Dupa ce il atingi sa te speli bine, bine pe maini, si nu iti recomand sa il tii in brate( astfel eviti contaminarea cu zoonoze- boli transmise de la animal la om).
Ti-as recomanda sa incerci mai intai cu boabe Royal Canin Intestinal. Eventual, daca ai posibilitatea cu Enrofloxarom C ( detalii despre aici http://www.romvac.ro/p/ENROFLOXAROM-C-25-COMPRIMATE ).
Daca dupa 5 zile de la inceperea tratamentului, nu se amelioreaza, neaparat du-l la un control. Este foarte posibil sa fie foarte bolnav si nu puteti risca sa va imbolnaviti cu totii...
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La veterinar.nu te lua dupa TPU, cati moare pisoiul, si motanul meu e prea mare.deci la veterinar.

| alyisa a răspuns:

Hidrateaza-l bine si sub nicio forma nu-i da pastile dupa gura lumii.Cel mai bine e sa te duci cu el la veterinar.