anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare cat se poate de serioasa, am ca 2 gâlci mici, intre piciorul stang si zona intima, mai exact fix unde nu mai creste parul. Ma doare uneori dar in rest simt ca o apasare continua, iar piciorul stang il simt mai obosit decat dreptul habar nu am cum as putea explica. Am 18 ani

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AdrianVoicu a răspuns:

Du-te la medic urgent, poate sa fii leucemie

| Roxana19928 a răspuns:

Pot fii chisturi. cel mai bine e sa mergi la medic, din experienta mea cu chisturile (am avut 3 si unul inca exista) sunt dureroase la apasare si afecteaza si zona in care se afla, daca e la mana, cum e al meu, te doare mana, daca e acolo unde il ai tu te doare putin si piciorul... du-te la medic pentru ca nimeni de aici nu poate stii exact ce ai happy sper sa te faci bine, salutari.

| Lola203 a răspuns:

E posibil sa fie un cos care s-a infectat, la mine asa a fost, am folosit betadina si crema fucidin sau ceva de genul, recomandate de dermatolog, pentru ca sunt panicoasa si imediat merg la doctor. Daca nu se retrage in 2 zile, fugi la medic. Multa sanatate!