De la stres nu creste de la 130 la 300, e imposibil! Daca nu ii scade sub 200 nici macar o data inseamna ca nu e facut tratamentul cum trebuie. Adica insulina e de 2 feluri: lenta si rapida. Depinde de care face si cat. De ex daca intr-o zi mananca multi carbohidrati la o masa trebuie sa faca mai muta insulina decat daca ar fi mancat ceva fara carbohidrati. Diabetul cu insulina e complicat, e mult de calculat, de observat
In a 2 a zi de internare a avut o 130 sau 160, dupa care incepuse sa creasca, ba 200, ba 300, ba 260, zic ca o sa se simta rau cand vine acasa cand faca insulina sau insulina il face sa fie ok, sau cand ajunge, simte ca e acasa, se odihneste, nu prea a dormit cat a fost in spital, o sa mai scada? A primit si lista cu ce sa manance
Iti trebuie glucometru acasa.
Diabetul devine dezechilibrat daca nu se tine sub control cu o alimentatie specifica.
Daca e nevoie si cu medicamente.
Insulina se face in ultima faza.
In spital asa e procedura, dupa masa se ia glicemia si se administreaza insulina sau nu.
Persoana diabetica de care vorbesti a fost diagnosticata de curand cu diabet?
Da..si iti dai seama ca de curand au inceput sa vina simptome pana sambata duminica trecuta, atunci a fost cel mai rau, luni avea la spital glicemia fff mare, se astupa, dar cu perfuzii isi revenise. Cum sa il fac sa il incurajez, ca e suparat continuu, astazi la 10 are externare.
Hmm e de la 300 e greu sa scada la 130. Luati-i glicemia cu glucometrul odata la cateva ore si daca nu scade atunci medicul ar trebui sa ii dea alte doze de insulina
Da. Trebuie a nu sse certe, sa nu se streseze, sa gandeasca pozitiv. Diabetul e boala nefericitilor. Oamenii negfericiti, cei apasati de o problema care nu se mai termina fac diabet. Iti zic si un secret, ceaiul de frunze de afin scade glicemia. Dai 2 cani pe zi, are gust neutru, si-i va scadea glicemia. Poate apela si la autohipnoza: pune ceai in cana, strange cana la piept se uita la ea, rostete cu voce tare sau in gand ``acest ceai imi va scadea glicemia, voi fi sanato imi voi recapata sanatatea..etc`` de 3 ori apoi il bea. In urmatoarele zile vei vedea ca scade, trebuie continuat asa toata viata. Eu iti zic din experienta...
Indrugi multe neadevaruri. Ti-o spune un om care stie.
Cauzele diabetului sunt multiple. E adevarat ca 60% din cazuri se datoreaza stresului, dar stresul nu este echivalent cu nefericirea. A doua cauza este mostenirea. A treia este alimentatia nesanatoasa pentru cei predispusi sa faca diabet. Si altele.
Cea mai eficienta planta este cornul caprei sau caprafoiul. Mai bine zis decoctul din floarea acestui arbust.
Autosugestia nu e tot una cu autohipnoza. La tine poate merge, la altii nu. Este la fel cum fac sotii rutinati langa o sotia care nu mai este atrgatoare. Ei isi zic in gand: asta nu e sotia mea. Si se gandesc la o femeie frumoasa.
Si eu stiu. Chiar mai bine decat tine, ca am. In sprijinul meu aduc stiinta, imbinata cu psihologia. Mai exact, Noua Medicina Germanica.
Vorbe! Daca ar fi adevarate, nu ar mai fi diabetici.
Eh...si de aici poti sa studiezi de ce antidotul pentru cancer e disponibil doar pentru unii, de ce sunt spitale care cumpara reactivi de la firme care au sediul in scari de bloc, au un angajat, de ce se fac analizele cu acti reactivi si de ce ies proaste cand te simti minunat, de ce in Romania la 3 spitale iti arata ca ai cancer, iar daca duci mostra de la anatomie patologica in strainatate, iti arata aia de acolo ca n-ai nimic, s-a.m.d Un pacient vindecat e un client pierdut.
Povesti de radiosant.