| alexandra_7378 a întrebat:

Am o intrebare daca ai infectie urinara se poate sati deie tratament cu moldaminestraight face

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Putin probabil, fiindca streptococul nu da infectii urinare. Poti primi ca tratament Moldamin daca ai o afectare a rinichiului (glomerulonefrita) determinata de o infectie amigdaliana cu streptococ.

| luiza a răspuns:

Ar trebui sa faci o urografie sa vezi exact la ce antibiotic este sensibil microbul care a generat infectia! De regula la infectiile urinare se dau antibiotice pe baza de amoxacilina! Sfatul meu este sa ceri medicului de familie sa te trimita la analiza, infectiile urinare daca nu sunt tratate cum trebuie- recidiveaza cand ti-e lumea mai draga...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, antibiotice orale (adica pastile). Acum depinde si cat de grava e, dar ma indoiesc ca iti da moldamin happy

| irinuka_1597 a răspuns:

Eu zic sa-ti dea ceva gen sirop eu asa am luat si mi-a trecut