Da, pentru ca apendicul este deja inflamat, si inflamatia este produsa de ceea ce se afla in el -in cazul in care deja a aparut un singur semn de durere (adica deja se afla ceva in el).
=Apendicul este organul afectat, iar boala se numeste apendicita=
Dar daca un om nu mananca niciodata nimic, nu poate sa aiba vreodata probleme cu apendicita. Numai ca un om care nu mananca nimic va muri in cateva zile.
Am o intrebare durerea de apendice te doare toata ziua pana ce ajungi la operatie? sau poate sa apara din nou dupa cateva luni?
Durerea de apendicita poate să apară și să dispară de mai multe ori în aceeași zi, si poate ca intensitatea durerii să crească pe fiecare zi.
Este recomandat ca în cazul durerii de apendicita să se anunte salvarea la 112 pentru că trebuie să se meargă la urgențe la spital.
Asdar, daca despre tine este vorba, dacă bănuiești sau nu ca este vorba de apendicita, iti recomand să mergi direct la spital fără să mai treci la medicul de familie. Si trebuie să mergi fără să mai aștepți să apară o nouă serie de dureri, care bineînțeles vor fi mai mari decât cele de dinainte. Până si medicii te vor certa pentru că nu ai mers mai repede. ^_^
Daca nu mananci sau mananci prea putin toate organele iti sunt bolnave, si unele te dor, iar dupa un timp mori.
Http://bunadimineata.ro/de-dimineata/ce-se-intampla-cand-nu-mananci-nimic/ uite aici ce se intampla cand nu mananci nimic.
Pe scurt:
1. Iți scadă masa musculară
2.Corpul tău începe să descompună proteinele din mușchi în aminoacizi și ulterior în glucoză
--- > De ce sa nu mananci nimic?
Daca nu mananci nimic, apendicita e una din cele mai mici probleme.consulta si tu un doctor si incearca sa mananci.
Nu prea este mica. La mine au crezut ca aveam hepatita si aveam apendicita. Am facut peritonita si apoi septicemie. Nici medicii n-au crezut ca voi mai trai. Din septicimie doar 10% scapa.
Cum adica? daca nu mananci nimic ai sanse sa ai probleme cu apendicita?
Eu am scris asa: "Dar daca un om nu mananca niciodata nimic, nu poate sa aiba vreodata probleme cu apendicita."
Cu toate astea, daca durerea de apendicita a fost simtita o singura data, atunci ea poate sa mai apara si dupa aceea, chiar daca persoana respectiva nu va mai manca deloc.
Am spus eu asa ceva? Eu i-am raspuns acelui cetatean care spunea ca apendicita este "o mica problema".
Si, da! Cauza acestei afectiuni poate fi, in multe dintre situatii, obstructia cavitatii organului din cauza unei proliferari limfatice stimulate bacterian sau din cauza unui mic corp strain (samburi, seminte). Deci si daca nu manaci poti face apendicita.
Cauza apendicitei poate fi, in multe dintre situatii, obstructia cavitatii organului din cauza unei proliferari limfatice stimulate bacterian sau din cauza unui mic corp strain (samburi, seminte).
Deci si daca nu mananca nimic (ceea ce este imposibil pentru ca dupa o perioada mori) poate face apendicita, mai ales ca organizmul slabeste imunitar prin nemancare.