anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o intrebare : de aproape un an nu stiu un an jumatate am scurgeri vaginale transparete dese... nu stiu ce sa fac nu am menstruatie si nu sunt dezvoltata. am 14 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Aceste scurgeri preced menstruatia cu aproximativ 2 ani. Asadar nu ai nimic de facut, asteapta linistita.

| Zenithf a răspuns:

Bea ceai de cretisoara si fa bai de sezut cu ceai de coada calului.
Primul ajuta in regularizarea menstruatiei, al doilea te fereste de alte probleme ce pot sa apara. Sunt multe site-uri cu plante medicinale, pentru mai multe informatii citeste acolo.
Si ceaiul de coada soricelului este foarte bun.

| mistikk a răspuns:

Este ceva foarte normal si ce daca ai 14 si nu tzia venit inca menstruatia bucura-te mie mi-a venit la 14 ani si jumatate si la fel am avut si eu incearca sa folosesti protejslipurile discreet sau always ca sa te simiti ok

| ana_3219 a răspuns:

Aceste scurgeri sunt firesti. dureaza 1-2 ani pana la venirea menstruatiei. nu iti face probleme, toate femeile au avut asa ceva inainte de prima menstruatie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa faci nimic. Pune-ti zilnic protej-slip care iti va absorbi aceasta secretie.Eu stiu ca acesta este un semn ca menstruatia este aproape.Este ceva normal.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am citit undeva nu sunt sigura daca e adevarat da cred ca s-ar putea sa ai infectie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scurgerile vaginale anunta venirea menstratiei nu iti face griji e ceva normal.

| ioana_5584 a răspuns:

Ana are dreptate nu trebuie sa iti faci griji e ceva normal.bine ar fi sa vorbesti cu mama ta despre asta sau cu cineva mai mare care iti poate raspunde la intrebarihappy