| 1299299299 a întrebat:

Am o întrebare. De ce unei persoane îi place să simtă durere? Exemplu:
Cineva se taie într-un ciob de sticlă și îi place. Îi place să simtă acea durere.
Mă lupt cu întrebarea asta de câteva luni și nu găsesc un răspuns nici măcar pe google.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Ii place ce spui, pentru ca nu-i normal, are ceva probleme la cap mai exact.Santos, sigur nu-i, asta garantat laughing

| Violleta2022 a răspuns:

Acel cineva care simte placere can se mutileaza, nu este un om normal la cap, avand probleme seriose la mansarda, trebuind sa fie internat intr-un spital psihiatric, supravegheat permanet si cu tratament serios pe o perioada indelungata de vreme.

| darrio2007 a răspuns:

Probleme psihice.

| BastonAndra a răspuns:

Probabil este masochist, nu știu

| dullcat a răspuns:

Buna.Totul are o cauza psihologica.Neaparat trebuie aflat care e aceea pentru a gasi ulterior o rezolvare inainte sa se ajunga la tragedii.Te regasesti si tu in ce ai scris aici?

| Hyperion7 a răspuns:

Unele persoane nu au experimentat durerea niciodată, deoarece au fost prea protejați de părinți, iar acum când au mai scăpat din grațiile lor, experimentează chestiile care nu le au fost permise