| IIIshaneIII a întrebat:

Am o intrebare, de o luna am mancarimi anale, chiar la intrare si pe marginea prapastiei, ma scarpin putin si trece. Ce poate sa fie? Nu am iritatie, nimic, pot sa am viermi sau alti paraziti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E posibil sa ai viermi

| sierra1 a răspuns:

Fă-ți dom'le o analiza coprocultura

https://www.synevo.ro/......diu-solid/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

HAHAHAHA! Scuze!
Și eu am avut problema asta. Știu că e dezgustător și scârbos,dar încearcă să iei niște hârtie igienică,dă-te cu hârtia în f@nd,și s-ar putea să-ți treacă.De regulă,din prima s-ar putea să nu meargă, dar dacă nu merge zile întregi, mergi la medic, chiar dacă e rușinos, oamenii ăia și-așa nu te cunosc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spala-te mai des laughing

| Ale5184 a răspuns:

Da. E posibil sa ai. Încearcă sa porti lenjerie de bumbac. E cea mai buna. Iar noaptea incearca sa dormi fara.

| Anonima32145 a răspuns:

Daca ai viermi grija la igiena (spal-te pe maini, nu te scarpina cu degetele si daca o faci spala-te si evita sa-ti rozi unghiile) si daca nu ai totusi ai grija la igiena (atat la cea intima cat si a mainilor). Cel mai probabil ai, dar intr-o saptamana maxim o sa-ti treaca.

| State_Stefan_1985 a răspuns:

Nu mai manca iute sau condimentat.