Mda, nu era cel mai bun lucru din lume care putea sa ti se intmaple... Pe capul ACELUIASI doctor! Nu astepta, nu ezita, nu-ti fie frica, nu-ti fie rusine, vorbeste cu el, intreaba-l, nu pleca nelamurit de la el, este doctor uman nu veterinar, esti om nu esti animal!
Maine ma voi duce ca azi nu gasesc pe nimeni ca e clinica privata! Sper sa nu fie nimic grav..Nu-mi vine sa cred ca tocmai la organul genital am probleme.Nu pot intelege ce e chestia aia.E tare si cand apas sau ceva ma doare...
Durerea e slaba sau asa mai puternica? Patesc ceva similar dar nu ma doare ma jeneaza putin durere slaba pe parcursul zilei.
Cand e slaba cand puternica.Acum e puternica in momentul acesta dar sunt momente in care e slabuta.Problema e ca nu am avut niciodata si sunt panicat.E o bucata tare si pare legata de testiculul drept in partea de jos.cel putin asa o simt.
Eu am fost la spital si am facut o ecografie zicandumi ca sant niste ganglioni si nu am hernie inghinala fiind nevoie sa fac revizii la medic.
Si reviziile in ce constau? Nu faci tratament sau ceva pentru ai extirpa? ..Eu habar nu am ce e chestia asta...
Hmm un fel de tratament cu antibiotice dar merg mai incolo dupa vreo 3 luni daca la spital au zis ca nu e mare lucru netratata cauza, nu se intampla nimic si asa medicamentele ne omoara daca le tot luam.
Da dar nici cu durerea nu poti sta.La mine faza e ca am momente spre de exemplu acum cand e o durere de aia deci te ustura si durere circula pana undeva la rinichi...e ciudat...
Nu e de bine dar nici toata ziua nu e de mers la doctor, eventual dau o fuga la spital ca nu ma doare mana mai am asigurare 3 ani sper sa treaca criza pana atunci.
)))