| Botos_Adi_1980 a întrebat:

Am o intrebare deci eu am fost la bataie acum vreo 6 luni si m-am batut cu un baiat si mi-a dat un genunchi in nas mi s-a spart si mi-a curs sange foarte mult si acum mi-a ramas nasul stramb sau spart mai sus gen simt mai ciudat nu stiti ce as putea sa fac sa mi-l repar sau sa mi-l indrept nu sunt ceva creme medicamente ceva?
Multumesc Anticipant!
Ofer FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Mergi la medic. Cum crezi ca se poate indrepta un nas cu creme si medicamente? Ai aceeasi obsesie ca unii care cred ca isi pot mari penisul cu diferite alifii si porcarii luate de pe internet.

| Violleta2022 a răspuns:

Nasul nu se poate indrepta nici cu medicamente si nici cu creme, ci cu dalta si ciocanul, de catre un medic estetician.
Gandeste-te si tu daca pui crema pe un os, crezi ca poti sa-l inmoi si sa-l remodelezi?
Asadar, cremele si medicamentele nu modifica oasele, dar un medic estetician stie ce face!

| MihaiNicu23 a răspuns:

De indreptat nu ai cum, cu medicamente, cel mai bine se indreapta tot cu un pumn.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum. Vezi ce inseamna sa nu gandesti!?

| KanameKuran a răspuns:

Mergi la doctor, el iti va spune exact ce e de facut. Nu exista vreo crema minune care sa iti repare nasul, la fel cum nu exista vreo crema minune care sa repare o fractura de os.