| Sebyy_4815 a întrebat:

Am o intrebare despre Nestle >- programul de 14 zile.
Imi fac cont pe siteul lor. iar dupa ce completez toate datele, bifez "Declar faptul ca am citit, inteles, si accept Termenii si Conditiile de mai sus"
Dau click "Mai departe" si >apare:-
"Programul tau de 14 zile
Analiza - verifică care dietă va fi cea mai bună pentru Tine."
si mai apare si un tabel cu BMI.

Unde vad si eu programul de 14 zile? Deoarece atunci cand dau click pe "Programul tau " >-- "Rezultatul analizei" sau "Planul de fitness" imi apar "Pentru a vedea de 14 zile de fitness plan, vă rugăm să completaţi formularul de analiză."

Stiti ce ar trebui sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Mihaela_4465 a răspuns:

Dupa inregistare sau logare pe site, va intoarceti pe pagina principala si accesati butonul "Incepe programul 14 ZILE". Veti avea acces la formularul de analiza unde trebuie sa completati cu detalii referitoare la profilul dumneavoastra. Pe baza acestor informatii va fi furnizat un plan de dieta si exercitii fizice pentru 14 zile adaptat modului dumneavoastra de viata si necesitatilor individuale ale organismului dumneavoastra.