| ๖вяυηєтzукaaღ a întrebat:

Am o intrebare...Doare sa faci pirsing in burta? puppy dog eyes
Nu ca mi-e frica dar cand am vrut sa imi fac pirsing in spranceana,,,,
A gresit ala...Si a bagat acu stramb straight face si trebuia sa il bage inca odata :/
Deci doare?
Pana la urma am acu piercingu in spranceana happy
Thx. Fundahappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| raluka20 a răspuns:

Pai daca ti-ai facut in spranceana trebuie sa stii ce inseamna, oricum daca ti-l face repede simti atunci o durere mica si dupa aia gata, nu-ti fie frica. "baba rabda la frumusete" stii cum e vorba

1 răspuns:
| Piinkyy a răspuns:

In primul si primul rand se scrie piercing :* in al doilea rand piercing poti sa iti faci in buric nu in burta si in al 3lea rand. daca te duci la un centru cu toate ustensilele si iti si amorteste locul e perfect o sa simti normal.niste furnicaturi dupa anestezie si v-a trebui sa ai grija cu el pentru ca e foarte sensibila zona...si v-a trebui mereu sa iti sterilizezi cercelul...plus ca daca iti doresti asa de mult trebuie sa suporti "durerea".