| sabygaby a întrebat:

Am o intrebare, dupa ce termin cu antibioticele, va trebui sa fac de 2 ori pe luna timp de 3 luni injectii cu moldamin. Doare asa de tare cum am auzit? am auzit ca la un prieten iau paratizat picioarele timp de 10 minute?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ellutza a răspuns:

Eh nu paralizeaza la propriu. E doar o senzatie datorata durerii, simti ca doare atat de tare incat nu-ti poti misca piciorul sau picioarele. Ce sa zic esti norocoasa daca asistenta ti-e prietena laughing

3 răspunsuri:
| ellutza a răspuns:

Asa e doare cumplit. Conteaza ca cine ti le face sa le faca incet si cu rabare. Oricum doare ingrozitor. eu am facut 1 an, una pe luna aveam vreo 13 ani. Noroc ca mi le facea o vecina fosta asistenta si puteam sa racnesc si sa ma zvarcolesc in voie laughing

| sabygaby explică (pentru ellutza):

E perfect, tinand cont ca am si o mica frica de ace laughing e bun. asistenta care imi face mi-e prietena. deci o sa pot sa urlu in voie laughing. dar am auzit cazuri in care iti paraliza pentru un timp scurt picioru, sau ambele. e adevarat?

| wj a răspuns:

Cert e ca doare, dar pana la paralizie timp de 10 minute... Daca stai cu muschii relaxati atata timp cat e introdus acul, si cine face injectia stie cum sa o faca, nu doare asa tarehappy Ia un callus (din carpa sau orice altceva) si strange din dinti tongue Am facut timp de 10 zile sau cat, doua pe zi, si la sfarsit cand nu am mai facut I-am simtit lipsa big grin O sa traiesti nu te speria tongue