| suntionelfrustratu a întrebat:

Am o intrebare,eu sunt in Germania si astazi am plecat cu colegii mei la tenis si eu alergand am calcat stramb,mi-a pocnit ceva extrem extrem de tare. Am simtit o durere mare pe moment iar dupa nu am mai simtit-o! Dupa ce am venit acasa,am inceput sa am dureri cand calc, durerea e suportabila, dar nici prea placuta...Cine stie, ce pot avea? Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

S-a întins un ligament.

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Un muschi sau osul trebuie vazuta o radiografie

| suntionelfrustratu explică (pentru mgtow):

Mai ales ca maine am antrenamente pentru un turneu, parca nu mai doare asa tare, dar nu e prea placuta durerea

| mgtow a răspuns (pentru suntionelfrustratu):

Nu trebuie sa faci efort sa nu devina mai grav ce ai trebuie vazut de un medic

| Violleta2022 a răspuns:

Poate fii tendonul rupt sau poate fii o entorsa!
Fugi urgent la spital!
Operatia de tendon se poate realiza in primele 48 de ore, sau ramai pe viata cu un picior mai scurt, ca celalalt.
Am o prietena care a tratat o asemena "calcaura" cu igoranta si gehata, crezand ca-i entorsa si 1 saptamana mai tarziu cand a ajuns la medic, i s-a spus ca nu se mai poate face nimic pentru ea, pentru ca avea tendonul rupt si a ramas intr-adevar, schioapta.
Te sfatuiesc sa mergi de urgenta la medic, macar sa ai siguranta ca nu-i tendonul rupt, sa regreti toata viata, ca nu ai verfiicat asta in timp.