| Tputpu35 a întrebat:

Am o intrebare,imi este frica sa ma duc la doctor,am o problema la ochi,vad diferite forme in fata ochiului si mai ales in colturi in stanga sau in drepta,diferite forme sau lucruri,dar nu exacte,apar sters nu exact exact,stie cineva niste medicamente,sau niste terapii acasa,

NU doresc sub nici o forma doctor, am scris special in cazul in care a patit cineva asa ceva sau stie cineva despre ce e vorba.
NU am probleme mentale
Probleme vizuale clar sunt dupa cum scrie si mai sus laughing)

Nu consum droguri sau orice medicamente.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Frica de doctor nu iti rezolva problemele.

| Simpatic a răspuns:

Iti este frica de doctor, ceri sfaturi unor straini de la distanta si astepti minuni, ciudata abordare aveti unii.
Apropo medicul oftalmolog nu este un medic de care sa iti fie frica, nu este neurochirurg!
Nici nu ar trebui sa existe frica cand este vorba de medici si de sanatatea ta, dar in fine.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu vrei la medic, soluția e sa ramai așa. Că îți imaginezi că nu are cum sa îți recomande cineva tratament pe net așa că vezi chestii

| ioana748 a răspuns:

Încearcă niște B12.
Dar ar trebui un consult la ochi si de ce nu la psihiatru.
.Nu este vorba despre probleme mentale.
Ești o persoana coerenta după cum scrii.
Sunt judecători, medici, avocați, șamd, care merg la doctor psihiatru si rezolva.
Oricum medicația necesita rețetă.
Zi frumoasă în continuare.

| Tputpu35 explică (pentru ioana748):

Ms mult, revin cu update.

| ioana748 a răspuns (pentru Tputpu35):

Cu drag,