| Jessica1235 a întrebat:

Am o întrebare la care vreau sa răspundeți doar dacă știți. Dacă ai o infecție și se face puroi iar după puțin timp puroiul începe sa iasă, sa presupunem ca iese aproximativ 75% din el iar 25% rămâne, exista posibilitatea ca după puțin timp (ore sau zile) puroiul sa se extindă, înmulțească iar? Cum este aluatul care creste cu cât sta mai mult din cauza drojdie.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cel mai bine mergi la medic nu sta asa cu puroi faci septicemie si te cureti.

| Jessica1235 explică (pentru CristiDinBucuresti):

De mers la medic oricum merg, am vrut doar sa știu dacă puroiul poate sa se înmulțească iar.

| Floridori a răspuns:

Puroiul este o acumulare de materie moarta rezultata in urma "razboiului" dintre neutrofile si bacteria sau fungii ce cauzeaza infectia. Puroiul nu se inmulteste precum drojdia, dar daca rana nu este curatata complet si corect, infectia nefiind indepartata, aceasta va actiona in continuare iar lupta dintre bacterii si celulele albe va rezulta in si mai multa materie moarta, deci mai mult puroi.

| Jessica1235 explică (pentru Floridori):

Mulțumesc pentru răspuns.

| Floridori a răspuns (pentru Jessica1235):

Cu drag!
Multa sanatate!

| Mirel4412 a răspuns:

Si daca nu ar mai fi ramas puroi, infectia tot poate continua.