Atunci sunt foarte putine sanse sa iei ceva si testul de covid se negativizeaza in momentul in care faci alt test, facut de cele mai multe ori de un cadru medical care iese negativ in ciuda testului anterior.Deci este probabilitatea ca persoana respectiva sa nu fi avut nimic, la testul covid poate iesi pozitiv si daca ai simptome de gripa sau alte raceli
Daca-ti faci 5 teste "Covid" cand esti perfect sanatos, cel putin unul va iesi pozitiv.
La fel, si daca pui 2-3 picaturi de suc de portocale peste test, iti va indica ca, portocala are "Covid".
Daca ai dubii poti purta masca!
E o masura buna de protectie, chiar daca la noi foarte putine persoane mai poarta.
Romanul stim cu totii cat este de fudul, prost si increzut, romanul din grandoare, aere si vanitate nu poarta masca nici atunci cand este indicat...
Chinezii si japonezii poarta preventiv inca de acum 20 de ani, din cauza epidemiilor, fata legatura cu covid-19
La noi apar mereu semi-docti care sunt mari iubitori de teoria conspiratiei, fac afirmatii pe net, postagi de 2 lei >>ca nu exista covid, ca Pamantul este plat, dar se dau culti si inteligenti doar pentru ca stau pe PC toata ziua!
Da,se poate.Da, esti in siguranta atata timp cat nu va vedeti in incinta casei sale, de preferat este sa va inalniti in aer liber
In aer liber a propus sa ne vedem pentru vreo 5 min
Ma frumos
Atunci sunt foarte putine sanse sa iei ceva si testul de covid se negativizeaza in momentul in care faci alt test, facut de cele mai multe ori de un cadru medical care iese negativ in ciuda testului anterior.Deci este probabilitatea ca persoana respectiva sa nu fi avut nimic, la testul covid poate iesi pozitiv si daca ai simptome de gripa sau alte raceli
Tu ai făcut Covid?
Ești imunizat dacă l-ai făcut, mai ales recent.
Dacă ai și vaccinul (deși eu sunt antivaccinistă) însă țin și cu știința și cred și în tot ce cred oamenii. Dacă îl ai și crezi în el, te va proteja și ăla.
Dar poți încerca să te vezi cu persoana respectivă mai de la distanță și purtând tu mască.
De asemenea dacă ai dubii, poți folosi o lampă UV pe hainele și tot ce ai avut pe tine când te-ai întâlnit cu persoana în cauză și să faci o baie fierbinte din cap până-n picioare.
Dar dacă ești imunizat, nu ai de ce să-ți faci griji.
Msss
Cu mult drag!
Simplista întreabă: