Buna!
Eu stiu ca blugii skinny pun presiune pe nerv si il comprimeaza. Iti amortesc picioarele si ai asa zisii carcei. Acum depinde cat rezisti tu si daca sunt cu adevărat strâmți pe tine...ca aici parerile sunt relative.
Eu zic ca ai puteasa ii porti sa vezi cum te simti exact in ei dupa mai multe ore..asa iti dai seama cel mai bine dacă iti fac bine sau rau. Multa sănătate!
Funda?
Da, poti dezvolta,, sindromul pantalonilor extrem de mulati a lui Tony Heart''
Blugii se lasa, nu ii purta chiar mereu, in rest va fi ok.
Nu. M-am dus acum și am citit articole despre skinny jeans... Aparent o femeie care purta pantaloni de genul ăsta în fiecare zi, a ajuns să i se umfle piciorul, și nu a mai putut să iasă din ei. I s-a umflat piciorul și apoi a trebuit să taie pantalonii să iasă din ei. Dar a fost prea târziu până i-a tăiat, mușchii ei au devenit așa slabi încât nu a mai putut merge pentru 4 zile.
Blugii strâmbți pot reduce curgerea sângelui în picioarele tale. Gândește-te că tu îți pui picioarele în pantalonii ăștia și pielea ta cum se simte? Se strânge și nu e sănătos.
Am citit si eu toate articolele posibile, insa toate sunt doar cazuri extreme.Gen tipa a purtat pantalonii 9 ore intr-un zbor spre Kenya (daca am citit acelasi articol). Intr-un avion stai in aceeasi pozitie foarte mult timp, era si normal sa pateasca ceva de genul.Asa eu la scoala ma mai misc, totusi, si nu stau 9 ore.Sau alta care a purtat blugi skinny si a facut nu genoflexiuni sau ceva de genul si nu si-a mai simtit picioarele.Nu stiu ce sa zic...
Dar imaginează-ți nu doar picioarele, imaginează-ți mâinile tale ținute sub un material foarte strâmbt! Imaginează-ți gâtul tău... Doamne... Nu, nu e sănătos.
Deeaandreea9156 întreabă: