| deedea a întrebat:

..luna aceasta mi-a venit menstruatia dar nu ca si de obicei a tinut doar 2 sau 3 zile ceea ce pe mine ma tinea 7 zile asta s-a intamplat acum o saptamana jumatate iar acum mi-a venit din nou dar diferit e doar ca si o scurgere maronie si mai are nuante si de rosu. Se poate sa fie menstruatie peste sarcina? Imi doresc un copil...am facut si un test de sarcina dar a iesit negativ...am mai citit ca multe femei au patit sa faca teste si testele aratau negativ si au mers la doctor ai aveau 6 saptamani...Este posibil sa fiu insarcinata? Multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e deloc normal cum spune ALY. E posibil sa fie o sarcina, desi ma indoiesc. Pare mai mult o dereglare hormonala cu eliminare fractionata de endometru. Mai fa-ti un test de sacina maine din prima urina de dimineata si, indiferent de rezultat, chiar maine du-te la ginecolog.

1 răspuns:
| ALY_2447 a răspuns:

Andreea nu fi bleaga mai precis ca testul de sarcina nu poate fi nimeni
stai linistita nu esti insarcinata este ceva normal
cauza sigura a acestui eveniment este ca probabil ai avut un contact sexual cu putin timp inaintea menstruatiilor
dar nu e grav e normal toate am avut-o

pupici