O analiza de sange + vizita la un chirurg poate sa-ti spuna daca e de rau sau nu!
Sfatul meu, care am trecut prin asata, du-te si scoate apendicele. La mine, n-am facut asta cand mi-a zis un medic, si am facut peritonita si apoi septicemie si nici medicii n-au crezut ca mai scap. Am avut noroc dar in loc de 4-5 cm de operatie am o operatie de 30-40 cm si am stat 4 luni in spital. Un tanar, langa mine, a stat trei zile. Intreaba medicul. E foarte important!
Totusi ar trebui sa rezolvi treaba dic timp chiar daca nu e asa de grav mergi la doctor
Pai daca te doare cand mergi nu e apendicele, ci splina.Dar poti merge la un medic sa vezi el ce parere are.P.S.Te doare sub coasta?
Am patit si eu o perioada si am mers cu mama la doctor si mi-a zis ca de la efort, nu ai nimica daca nu te simti rau, daca doar te doare nu mai depune efort si-o sa-ti treaca iti garantez. Funda?!
Vezi ca poate fi ori o lipsa de calciu ff mare eu asa am patit ori chiar trebuie operat du-te la un control sa nu dai doamne fereste in peritonita bafta!
Mergi la medic si o sa-ti spuna. Nu amana lucrurile ca s-ar putea sa ai complicatii daca acum ar fi nevoie de o simpla operatie.
Daca iti pulseaza tot mai tare si tot mai des trebuie sa mergi la doctor si sa i-ti scoata apendicul, fi linisti nu o sa simti nimic
naviDIabLO întreabă: