Poate esti usor depresiva. Uite un link sa te lamuresti ce este depresia:
http://www.eva.ro/......-6194.html
http://www.artadeatrai.ro/arhiva/23/a_plinge.23.php
Fara motiv nu cred, eventual, cu motiv, dar motivul se gaseste-n subconstient si nu in constient, de aici vine afirmatia ta "plang fara motiv." Consulta un psiholog pentru orice eventualitate, cu siguranta iti va fi de folos.
E o perioada critica
mi s-a intamplat pe la 14, 15 ani
iesi afr distreaza te dansezi canta
scces
Inseamna ca esti surmenata. Ia-o mai usor cu invatatul/treburile casnice/stres/etc sau o sa dai in depresii.
Și mie mi se întâmpla lucrul ăsta când eram mai mic, chiar pot spune că puteam să plâng la comandă . Cu timpul o să-ți treacă, nu cred că e o problemă lucrul ăsta. de multe ori poți avea motive să plângi, însă nu ești conștientă de ele, și chiar și fără să-ți dai seama te poate afecta, în mod inconștient...
In primul rand, nu exista,, fara un motiv". poate fi din cauza starii tale emotionale mai fragile, adica esti o persoana foarte sensibila, ceea ce ar putea fi frumos daca in chestia asta cu sensibilitatea nu ar fi implicat sistemul nervos. bineinteles nu e nimic grav, dar daca te deranjaza ca nu iti poti controla emotiile, du-te la un psiholo, cam fiecare scoala are, sau daca vrei sa fi mai discreta, sa iti pastrezi sensibilitatea dincolo de ochii colegilor, du-te la medicul de familie sa iti dea trimitere, nu lua nici un fel de tablete, fa o scurta terapie de stat de vorba cu un psiholog, chiar daca nu e gratis, e bine sa o faci acum.
Un inceput de depresie /mergi la medic pshihiatru nu e rusine. ia totul din timp sa nu se agraveze. nu e de gluma.[eu am avut asa pb si am neglijat. acum sunt dependenta de medicamente,, nu stiu ce virsta ai. dar ai grija. sanatate.
@EUSIATIT Poate ai vrut sa zici medic psiholog, nu psihiatru. Fata nu are nevoie de un psihiatru daca e un pic depresiva, nu e nebuna.
Pai eu cred ca este din cauza familii mele.Fratele meuare dact 5 ani si inju...ra,mama ma toc bate la cap ca de ce nu sunt ca sora mea (ea avut numai 10 pe linie iar, eu mai iau cate un 9, 8 si un 7), iar, sora mea...ma tot cicale ca de ce nu fac curat ca de ce nu invat. Ele zic ca nu m-au vazut niciodata invatnd (asta pentru ca ele sunt plecat mereu). Ieri a tipat la mine ca de ce nu ies afara sa ma plimb cu sora mea cu rolele.Intr-o zi cred ca o sa mor de nervi.Cand desenez nu e bine, cand ma uit la televizor nu e bine, cand stau afara si ma joc cu cainii mei nu e bine, mereu tipa la mine mama iar eu nu stiu ce sa mai fac.
Doamne! si eu ma confrut cu o asemenea problema. Plang de se rupe ceva parca in mine. Am luat multi ani Xanax dar nu ma mai ajuta. Am avut multe suparari care m-au marcat dealungul vietii. si eu astept un sfat, orice sa ma linistesc