| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Am o intrebare o fata m-a excitat mult si imi vine sa ma masturbez dar eu m-am masturbat cam des cam zi de zi de 3 luni etc si am luat o pauza de 1 zi 2 si mam excitat tare dar nu mai pot simt o nevoie mare dar mi-e frica am auzit ca cica piezi neuroni si vitamine aduca nu pot sa patesc boli mentale deci va rog sa nu radeti sa nu faceti misto si sa nu va bateti joc sca va reportez nu mint deci va rog seriozitate sunt probleme si voi puteti avea deci ganditi-va inainte de a face ceva rau va rog plizzz seriozitate si rapid?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| Minks a răspuns:

Tu nu mai ai ce neuroni sa pierzi, arde-o in laba toata ziua ca nu e bai pentru oamenii ca tine. happy

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru Minks):

Nesimtit

| Minks a răspuns (pentru MarijuanaFanNr1):

Daca sinceritatea ma face nesimtit, e rau. happy Anyway, mai bine nesimtit decat onanist. big grin

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru Minks):

Cei aia onanist
?

| Minks a răspuns (pentru MarijuanaFanNr1):

Labagiu, pe romaneste. happy

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns:

Iti trebuie control la cap.esti fricos, exagerezi si asta iti va dauna.masturbeaza-te dar ai grija ca ramai impotent la 18ani
Impotenta - lipsa de puterea a barbatului de a savarsi actul sexula, adica o sa iti moara p cand ti-e lumea mai draga

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru AnnaSpiritualRavishment):

Deci probleme cu capu pot avea? doamne feri?

| AnnaSpiritualRavishment a răspuns (pentru MarijuanaFanNr1):

La figurat vorbind.adica nu iti mai face atatea griji fiindca de multe ori nu sunt justificate

suntserios
| suntserios a răspuns:

La cum scrii si la ce intrebari pui nu esti in pericol sa mai pierzi niciun neuron

| MarijuanaFanNr1 explică (pentru suntserios):

Neismtit

| suntserios a răspuns (pentru MarijuanaFanNr1):

Macar stiu sa scriu. spor la laba, freaco pana ia foc

| Liviu321 a răspuns:

Stai mane linistit. Nu pierzi neuroni, nu ramai impotent etc etc. Si`a batut candva joc de tine cu lucrurile astea. E normal ca la varsta asta sa te masturbezi doar sa nu exagerezi pentru ca poti intra intr-o "depresie" in care sa traiesc doar tu si masturbarea. E ok odata la 2 zile zic eu

| juliaiulia618 a răspuns:

laughing) dai bice baiete, fa ce simti nu ai ce sa patesti