Depinde cati ani ai, eu am avut 26 de ani cand am inceput sa slabesc.Am avut 125, acum am 95, te inteleg.Am vergeturi, am 28 de ani aproape 29, de atunci numai m-am ingrasat.Tin o dieta normala cu 2 mese pe zi, si ceva gustari si dulciuri, deci nu ma ingras neam.In schimb, da ...am pieile lasate, am zis ca ma duc la un concurs de sarpei si il castig(cauta pe google caini sarpei) Nu se mai trage pielea, stai linistita, nu iti face iluzii, si operatii? Mai mare taraba decat ocaua.Am iesit cu o tipa o data, avea 90 de kg, apoi a slabit la 50, cu inel pe stomac,cadea pieile pe ea, dar nu mi-a pasat, ne-am simtit bine, nu conteaza cum arata un om, ci cum gandeste. Apropo, ce varsta ai?
18 ani jumate
Inteleg, pai acum ce sa zic,daca ai mai si nascut,sau nu ai nascut, are si asta relevanta, dar capu sus, asa este orice om. Unii sunt inzestrati cu corp de zeu, alti nu.
Buna,
Eu inteleg ca trebuie o investogatoe la doctor sa se vada daca nu ai si alte boli, gen diabet, etc.
Apoi ar trebui sa te gandesti la o forma de body building ca sa ascunzi urmele pierderii in greutate.
La final, te gandesti la operatie daca chiar e nevoie.
Ai slabit prin infometare fara sa faci sport. Asta este rezultatul. Fa sport, mult sport de acum, in speranta ca pielea se va restrange.
Carmen133 întreabă: