Nu este relevanta cantitatea de calciu din oase pentru cresterea in inaltime. Norbetalonul este un testosteron, ceea ce inseamna ca, creste si nivelul de GH (hormon de crestere) in corp. Acesta, de obicei se recomanda in nanism hipofizar si nu vad rostul ca la varsta pubertatii sa iti injecteze Norbetalon.
Printre multele indicații terapeutice ale Norbetalon-ului este și stimulearea fixarii calciului la nivelul tesutului osos.
Dude, am zis ca printre multe din indicatiile sale, nu am precizat ca este strict pentru asa ceva. Si da, dude, nestiind date concrete despre ce patologie avusese asta micu in trecut, nu pot sa precizez ca a fost pentru hipotrofie hipofizara. Norbetanol-ul a fost folosit probabil pentru efectul sau anabolizant.Printre care si fixarea calciului la nivel osos.
Norbetanolul-ul se mai foloseste si in stari de casexie (forma de scadere ponderala grava), anumite forme de osteoporoza, anemie feripriva, etc.
Nu este relevanta cantitatea de calciu din oase pentru cresterea in inaltime. Norbetalonul este un testosteron, ceea ce inseamna ca, creste si nivelul de GH (hormon de crestere) in corp. Acesta, de obicei se recomanda in nanism hipofizar si nu vad rostul ca la varsta pubertatii sa iti injecteze Norbetalon.
Sant multe injectii pentru inaltime, creca tie t-eu dat injectia casa sa se dezvolte oasele... imi dai o funda?