| Rebecca123 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete.Am 16 ani si am sanii inegali cel din stanga adica in partea inimii, este mai mare si celalalt putin mai mic.Credeti ca se vor egala? Cand eram putin mai mica, cineva mi-a dat din greseala cu, cotul in sanul drept care este putin mai mic si ei erau in crestere atunci credeti ca are legatura? Mi-e teama sa nu raman cu ei asa..si din cauza loviturii cred, am si sfarcul putin mai turtit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| lauraaaaaaaa33 a răspuns:

O lovitura nu are cum sa faca asta, fetele primesc des lovituri la sani, la varsta asta sunt in crestere, acum 3-4 ore de biologie cred ne.a spus d.na ca sa nu ne speriem daca ni se intampla asta pentru ca nu au simetrie sanii deocamdata, sunt inca n formare cam pana pe la 18 la majoritatea, si sanii si sfarcurile, nu te speria, ei inca se formeazawinking

7 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată happy

NU ai ce să faci şi NU ai de ce să te îngrijorezi!

La majoritatea fetelor/femeilor, sânii NU sunt simetrici/egali : în general, unul este mai mare şi celălalt mai mic.
Nici poziţia NU este simetrică : de obicei, unul este puţin mai sus/jos faţă de celălalt.

Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi.

Toate cele bune.

| Rebecca123 explică (pentru bursuc001):

Multumesc pentru raspuns!

| bursuc001 a răspuns (pentru Rebecca123):

Cu plăcere happy

O zi frumoasă.

| gelu1970 a răspuns:

Esti normala. nu trebuie sa intri in panica.

| Rainmaker a răspuns:

Buna Rebecca!
Daca atunci nu ti-ai facut o mamografie (radiografie a sanului), mergi acum si fa-o de indata. Daca in urma mamografiei se constata ca nu ai probleme de natura fiziologica, nu trebuie sa fi ingrijorata.Multi oameni au organe pereche usor disproportionate si chiar nu se baga de seama.

| Rebecca123 explică:

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri!

| AndradaTudorache a răspuns:

Stai linistita ca toate femeile au cate un san putin mai micut decat celalast.
Sper ca ti-am fost de ajutor.