Mergi si tu la medic, sa te consulte, nu astepta diagnostice aici pe TPU, deoarece nu sunte m medici, tu stii exact ce ai, daca zici ca de o saptamînă.
Pare a fii un inbalans hormonal, emotivitatea asta.
Mergi si fa-ti niste teste hormonale la medicul de familie si daca ies "dereglate", vei fii trimisa la endocrinologie.
Daca ai fi avut un barbat alaturi, lucrurile ar fi stat altfel. Indatoririle si obligatiile ti-ar fi tinut mintea ocupata si ti-ar fi distras atentia de la tine.
Evita orice videoclip, si orice imaginatie care te-ar aduce in stari emotive.
E ciclul menstrual. Nu e cum zice lumea, ca femeile au "toane" in acea perioada, adica aia de care stie ea (lumea), cateva zile pe luna, ciclul dureaza o luna. Eu am o perioada in care plang. Imi vin tot felul de idei si plang. Scriu pe Facebook mult, de obicei sa inteleg doar eu, si asa am observat ca in aceeasi perioada, in fiecare luna, plang. Apoi vine o perioada in care rad, si tot asa. Incearca sa tii o evidenta, si o sa observi ca in fiecare luna ai aceleasi stari in aceeasi perioada.
Tine mult de nivelul tau psihologic, e ceva ceea ce ii trimite creierului tau ca sa pune in aplicare aceasta functie.
Aceste simptome duc spre anxietate. Iti recomand un supliment de L-teanina care te va ajuta sa iti reglezi starea.
Poti citi mai multe despre L teanina aici https://nootropiceromania.com/......reierului/
faranume345 întreabă: