Nu trebuie sa iti faci griji ca va trebui sa iti vina menstruatia va veni asa am patit si eu imi faceam griji dar sa nu iti faci griji iti va veni cand va trebui
Mai asteapta, fara sa te ingrijorezi. Pana la 16 ani nu ai motive sa-ti faci probleme.
"S-au imbolnavit" in sensul ca le-a venit sau ce?
Nu te stresa mai ai timp. Sau daca vrei vorbeste cu mama ta si poate mergi la un medic.
Heei.
In primul rand nu ai de ce sa te ingrijorezi. Fiecare se dezvolta in alt ritm, unele fete mai repede altele mai tarziu. Varsta maxima este de 16 ani. Daca chiar vrei, du-te la un consult ginecologic, dar nu e neaparat. Incearca, pentru a grabi dezvoltarea, produse naturiste. Personalul acelor magazine te va sfatui ce medicamente sa achizitionezi.
Nu e nimic grav! Ai un corp "nesensibil" ceea ce duce la multe avantaje! Eu am un corp forte sensibil... daca fratele meu e putin racit, i'au raceala instantaneu! Ce n'as da sa fiu in locul tau!
Si!, stai linistita, daca vrei neaparat sa fii bolnava da'te bine pe langa toate fetele ). si chiar daca nu vrei, la un moment dat, tot te vei imblonavi
xoxo
Nu stiu cum puteti spune voi ca nu e nimic!
Ba e, poti face gheaguri de sange si e mai rau. du-te la ginecolog macar pentru lunistea ta.
Cunosc cazuri care nu le vine si i-au medicamente.
Nu te speria iti va veni la momentul potrivit
Verisoarei mele i-a venit la 15 ani si ceva