Buna
tuturor se intmpla asta. e tipic femeiesc si un fel de avertisment sa nu te ia pe nepusa masa.dar dupa ce se termina menstruatia, mai ai acea scurgere alba?
O zi frumoasa sa ai
Bună!
Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată, dar consider că un răspuns corect şi concret este bine-venit oricând ( şi din partea oricui ).
Acele "simptome" descrise de tine sunt NORMALE şi reprezintă simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra.
Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi!
Pentru a atenua temporar aceste dureri premenstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
De asemenea, ca remediu "casnic" se mai poate folosi o sticlă pe care o umpli cu apă fierbinte ( atât cât să NU te ardă, deci să fie suportabilă ) şi o pui pe burtică ( în zonele dureroase, ovare, sau pe spate ), ori dacă ai o pernă electrică, e ideală.
Toate cele bune.
Mi se intampla si mie. Este sindromul prementrual.Medicul meu de familie zice ca e de bine.Ia un anagezic pentru dureri ( fiola de agolcamin e cel mai potrivit)Dar sunt bune si altele. Pune seara pe burtica o sticla cu apa calda.
Sau o compresa calda stopita cu putin alcool toata noaptea.