| Alexx12345 a întrebat:

Am o intrebare pentru fete.Mie cu o saptamana+1, 2 zile inainte sa imi vina ciclul mi se umfla sanii, am o scurgere vascoasa albicioasa si ma doare burta.E normal sa fie asa? Voua vi se intampla?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
tuturor se intmpla asta. e tipic femeiesc si un fel de avertisment sa nu te ia pe nepusa masa.dar dupa ce se termina menstruatia, mai ai acea scurgere alba?
O zi frumoasa sa aihappy

| mona a răspuns:

E normal asa ceva si cred ca aproape toate fetele trec prin asta

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată, dar consider că un răspuns corect şi concret este bine-venit oricând ( şi din partea oricui ).

Acele "simptome" descrise de tine sunt NORMALE şi reprezintă simptome premenstruale, care apar cu 3-7 zile ( sau mai RAR, chiar cu 10 zile ) ÎNAINTE de a veni menstra.

Deci, NU ai de ce să te îngrijorezi!

Pentru a atenua temporar aceste dureri premenstruale, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.

De asemenea, ca remediu "casnic" se mai poate folosi o sticlă pe care o umpli cu apă fierbinte ( atât cât să NU te ardă, deci să fie suportabilă ) şi o pui pe burtică ( în zonele dureroase, ovare, sau pe spate ), ori dacă ai o pernă electrică, e ideală.

Toate cele bune.

| Fatamuntilor a răspuns:

Mi se intampla si mie. Este sindromul prementrual.Medicul meu de familie zice ca e de bine.Ia un anagezic pentru dureri ( fiola de agolcamin e cel mai potrivit)Dar sunt bune si altele. Pune seara pe burtica o sticla cu apa calda.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Sau o compresa calda stopita cu putin alcool toata noaptea.

| GerovitalseBumControl a răspuns:

Da este normal..nu te speria toate fetele au asa cevabig grin