Nu. Stai linistita. Nu ai de ce sa te alarmezi.
E ceva normal. Pentru ca ti-a venit de abia cateva luni, e normal sa iti vina aiurea. Si mie mi s-a intamplat.
Asa cum spune si TPU ar fi mai bine sa consulti medicul, oricum eu am 13 ani si un an de cand am menstruatie dar si acum imi vine neregulat, dupa cum spunea anonimul este chestie de varsta!
Pai nu e motiv de ingrijorare.asa este. eu am avut ciclu 3 saptamani. nu e ceva rau sa iti vina mai devreme.asa e la inceput.nue motiv de ingrijorare! repet! uite o menstruatie poate veni si dupa 7 luni. nu trebuie sa te sperii. e ceva normal.doar menstruatia nu vine fix la data x la ora y . succes
La inceput nu este ceva neobisnuit, cu timpul se va regla. Dar de aici o sa ai probleme in viata de zi de zi, ca nu stii cand te poti astepta ca iti vine iarasi. Daca bei ceai de coada soricelului, dimineata inainte de masa, timp de 1 luna, te va ajuta sa ti se regleze mai repede. Si coada soricelului iti regleaza secretiile hormonale, prin asta ducand si la moderarea menstruatiei si la prevenirea unor alte probleme, cum sunt chisturile ovariene. De aceea eu iti recomand acest tratament, si sa-l mai faci din cand in cand, la 3-4 luni si apoi mai rar.
Da, este mult prea devreme (doar 16 zile). Totusi, tinand cont ca esti la inceput, probabil nu este grav. Dar daca se repeta, va trebui sa faci o ecografie pelvina (la ginecolog).