În general, dacă ești însărcinată nu ai menstruație; poate doar o ușoară sângerare(deloc abundentă și scurtă ca durată) de la implantarea embrionului în uter. Poate a fost un cheag de sânge. Oricum, nu exclude de pe „listă" vizita la medicul ginecolog; te sfătuiesc să mergi.
Buna. In primul rand sa nu iei anticonceptionale sugerate de prietenele tale sau de doamna farmacista pentru ca iti pui in pericol sanatatea. Anticonceptionalele se elibereaza de catre medicul ginecolog, in cabinetul acestuia ti se vor face o serie de analize si iti va prescrie anticonceptionale potrivite organismului tau tocmai pentru a nu exista dereglari hormonale grave. E posibil sa fi fost un cheag de sange, daca anticonceptionalele le-ai luat la timp e exclusa o sarcina. Cel mai bine e sa consulti medicul care ti-a recomandat pastilele.
Trebuia să iei pastila in prima zi de ciclu, adică pe 14, in primul rand, in al doilea rând nu este ceva grav sa elimini un cheag de sânge, mie mi se întâmplă des
Nu am luat din prima zi fiindca a curs doar o pic de sange.....si nu era cheag ..era altceva ...am fost aseara la urgenta cand s-a intamplat dar nici nu a vrut sa se uite la mine.a zis ca ce sa faca ele.ca chiar daca se uita nu au de unde sa stie ce am eliminat. eu ma gandesc cumva sa nu fi fost insarcinata si sa fi facut avort si sa incep sa elimin. voiam sa mi se faca un eco dar cica nu. trebuie sa ma duc la ginecolog nu la urgenta de la ginecologie.o sa merg luni.dar sper sa fie totul bine pana atunci
E ceva ce nu trebuie trecut cu vederea, cel mai bine e sa fi consultata de un medic ginecolog, sfatul meu.Nu pare sa fie ceva chiar simplu e destul de serios si nu te lasa intimidata de medic orice ar fi nu trebuie sa stai sa vezi ce va mai fi, poate o sa te simti mai rau si nu e bine
Multa sanatate iti doresc
Multumesc.tocmai de asta am fost la urgenta.nu era ceva normal.un cheag este mic.ce am eliminat eu avea 4 5 cm...dar doamnele de la urgenta au fost foarte ignorante...o sa merg luni la un control la privat
Nu ai cum sa fii fost însărcinată și sa elimini sarcina deoarece daca nu te duceai să îți facă aspirație atunci urgent până acum erai in coma deoarece făceai septicemie, daca eliminai sarcina trebuia sa ai hemoragie, deci în niciun caz nu a fost sarcina, eu am pierdut o sarcina și știu cum este, cheagurile de sânge pot fii și mari si nu neapărat de culoarea roșu aprins, pot să fie și mai rozalie, altceva nu ai ce sa elimini in perioada menstruației, ai grija și sfatul meu este că dacă iei contraceptive sa fie date de la medic, deoarece poți face un chist foarte urat, cancer, te poți ingrasa foarte mult, ba chiar pot duce și la deces contraceptivele necorespunzătoare corpului tau