Daca ai noroc sa ca arsenicul sa iti omoare nervii nu te va durea dar daca nervul nu e mort complet ii poti cere o anestezie si nu te va durea deloc nici intepatura nici dupa.
Nu o sa te doara cand o sa ti-l scoata pentru ca o sa-ti faca anestezie locala in gingie si nu o sa simti nimic.O sa-ti faca o injectie si in cateva minute nu o sa mai simti nimic si scapi de durere si de nerv.
Nu frate nu te doare! a pus medicamentul ala ca sa-ti omoare nervul/nervii. o sa'l traga usor. nu o sa simti nimic. si e bine de tine la mine cand mi-am scos prima oara un nerv eram destul de mic mi-a dat decat cu spray si a bagat direct si l-a scos ) m'a durut ingrozitor. si la prima masea scoasa. la 18 ani a fost tare 3 injectii una pe langa limba si 2 in os (mandibula) si nu am simtit absoult nimic nici la injectie nici la extragere. so ti-am spus toate astea sa nu'ti fie frica . Bafta.
Da o sa te doara putin pentru ca, cand sunt nervii atinsi te doare da o sati puna dupa aia o buc de vata cu ceva care miroase putin urat si o sati treaca
Deeaandreea9156 întreabă: