| DivinityBoy a întrebat:

Peste 2 zile trebuie sa merg la dentist sa imi scoata nervul/nervii de la o masea...astazi mi-a pus arsen sau arsenic, nu mai stiu cum se numeste pe masea(ca sa omoare nervul/nervii cica) si a acoperit cu un bandaj, iar acum intrebarea este daca o sa ma doare cand o sa mi-l scoata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| bulin a răspuns:

Daca ai noroc sa ca arsenicul sa iti omoare nervii nu te va durea dar daca nervul nu e mort complet ii poti cere o anestezie si nu te va durea deloc nici intepatura nici dupa.

| desisdana a răspuns:

Nu o sa te doara cand o sa ti-l scoata pentru ca o sa-ti faca anestezie locala in gingie si nu o sa simti nimic.O sa-ti faca o injectie si in cateva minute nu o sa mai simti nimic si scapi de durere si de nerv.

| TropicalStorm a răspuns:

Nu frate nu te doare! a pus medicamentul ala ca sa-ti omoare nervul/nervii. o sa'l traga usor. nu o sa simti nimic. si e bine de tine laughing la mine cand mi-am scos prima oara un nerv eram destul de mic mi-a dat decat cu spray si a bagat direct si l-a scos laughing) m'a durut ingrozitor. si la prima masea scoasa. la 18 ani a fost tarelaughing 3 injectii una pe langa limba si 2 in os (mandibula) si nu am simtit absoult nimic big grin nici la injectie nici la extragere. so ti-am spus toate astea sa nu'ti fie frica tongue. Bafta.

| xGloryaax a răspuns:

Da o sa te doara putin pentru ca, cand sunt nervii atinsi te doare da o sati puna dupa aia o buc de vata cu ceva care miroase putin urat si o sati treaca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, deloc. Nu vei simti nimic. Asa mi s-a scos si mie un nerv. E cea mai pasnica metoda happy
Din pacate sunt unii alergici la substanta aia si nu o pot folosi, asa ca in cazu' lor totul se va face pe viu, bulanosule! happy