| Ivan_Raul_1995 a întrebat:

Am o intrebare poate tampita...

Am 15 ani... Se poate sa te indragostesti de cineva pe care l-ai vazut pe Youtube sa zicem "o vedeta "? De luni de zile am problene serioase cred pentru asta daca ascult o anumita muzica sau ceva plang sau chestii de genu, nu pot sa ascult muzica acestei peroane..devine prea emotional pentru mine. Ma ajuta careva cu un sfat? Ar trebui sa merg la psiholog? Pun iarasi intrebarea pentru ca tot mi se repeta aceste lucruri...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| readytofly a răspuns:

Se intampla frecvent ca la varsta ta emotiile sa domine ratiunea si sa te indragostesti usor. Important e sa te concentrezi mai mult pe relatiile din lumea reala nu virtuala pentru a putea sa iti pastrezi buna dispozitie.

| oceanoflove a răspuns:

Nu poti sa indragostesti in acest mod de cineva vazut pe Youtube. Ceea ce simti tu e un fel de admiratie, mai exact placi aceea persoana. Desi exista o diferență între a placea si a iubi. Oricum la varsta ta e normal sa ai astfel de "crushuri" dar cu timpul trece.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E doar fantezie... Nu dragoste. Sa înțeleg ca te-ai îndrăgostit de Nicole Chery?

| Alive99 a răspuns:

Salut Ivan.Varsta nu conteaza, am si eu melodii la care raspund emotional.Ma afecteaza versurile sau vocea.Nu este nevoie de un psiholog, pur si simplu esti un FAN inrait.Am 19 ani si am aceste feelinguri, deci nu conteaza varsta.Esti doar un FAN inrait, de exemplu sunt fan Alan Walker, cand ascult melodiile lui, captez toate emotiile posibile si simt melodia in inima.
Doar incearca sa nu te avanti prea tare.(poze cu X pe pereti, figurine si din astea)

| Mosotti a răspuns:

Multe melodii sunt emotionale fara legatura cu dragostea. Ce dracu sa faca psihologu? Sa se distreze pe banii tai multi luati de pomana? Si daca nu il vedeai pe ala, tot asa emotional simteai la melodiile alea. Indragosteala e cand vrei sa fi cu acela, ca nu poti fara el, ca vrei sa-l iei in brate, sa faci sex cu el, nu ca esti emotionala la melodiile lui.

| Ineys a răspuns:

Nu mai asculti si gata.