| InoKo a întrebat:

Am o intrebare referitoare la sindromul picioarelor nelinistite.Ma intereseaza sa stiu daca durerile de picioare se intensifica inainte de ciclu in timpul acestuia. Vreau un raspuns de la cei care stiu si as dori si un articol ceva de pe net. funda la cel care imi da un raspuns deplin.Mersi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| InoKo explică:

Kazimir, informatiile astea pe care mi leai pus tu le-am citit de mii de ori. Iar Http://www.sfatulmedicului.ro/......-ekbom_354 il stiu pe de rost deja.Nu ma intereseaza cauzele acestui sindrom si tratamentul pentru el, am un medic foarte bun si sunt pe deplin informata despre asta.Boala apare intr-adevar dupa 35 de ani si femeile sunt mai predispuse la ea, dar eu am de abia 15, sunt deci inca foarte tinara. dar am vrut doar sa aflu daca are vreo legatura si cu ciclul.Asta nu am gasit pe google, ca am cautat de am inebunit.de aceea intreb aici ca poate sunt altii care sufera de acest sindrom si ar putea sa-mi dea un raspuns.Nu am vrut alte explicatii in afara de asta. oricum mersi pentru efort.in ce priveste 1 aliniat expus, in care spui ca fiind o afectiune neurologica nu are legatura cu ciclul, cred ca ai dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/......-ekbom_354
fiind o afectiune neurogica nu are legatura cu ciclul si nu interfereaza. poti vizita un neurolog pentru tratament (de obicei se prescriu sedative inainte de somn sau mirapex si requip) presupun ca nu esti inaintata ca varsta. de obicei cei de peste 35 de ani sufera de asa ceva
cauzele pot fi:
-Diabet
-Hipotiroidism
-Obezitate
-Tabagismul
-Afectiuni ale nervilor
-Tratament cu neuroleptice
-Polineuropatie
-Afectiuni ale rinichilor
Poti reduce diminua simptomele prin:
-redu consumul de cafeina;
-redu consumul de alcool;
-renunta la fumat, sau macar rareste numarul tigarilor;
-stabileste-ti un program de somn pe care sa-l si respecti;
-activitatea fizica moderata;
-aplica local gheata sau ceva cald;
-baile calde sunt indicate;
-urmeaza tratamentul indicat de doctor;
-maseaza-ti regulat picioarele;
-evita somnul de amiaza;
-evita mesele consistente inainte de ora somnului.