| daniela50 a întrebat:

Am o intrebare!:s ...este normal ca la 15 ani sa nu am ciclul regulat? de un am mi-a venit iar de atunci e din 3 in 3 luni, o data chiar la 8lunisad. eu stiam ca pana la varsta de 16 ani se regleaza chestiunea asta...ce se intampla ca eu chiar nu stiu?! sa ma duc sau nu la medic?(sincer n'as prea vrealaughing ). multumesc anticipatbig grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| OMGZombiesEverywhere a răspuns:

Daca ti-a venit acum un an e in regula, doar dupa 2 ani de la "aparitie" se regleaza complet ^^ Nu cred ca e cazul sa te duci la medic happy

1 răspuns:
| 01000001 a răspuns:

Buna!
Eu sunt exact la fel. Am 15 ani ( mie la 12 ani mi-a venit pentru prima data). Nici mie nu mi-a venit normal (continuu) decat vreo 4-5 luni. In rest, am stat chiar si aproape un an fara sa-mi vina (cu dureri mari, hemoragie...).
Am fost la medic (ginecolog) si mi-a spus ca este normal in unele fete sa vina asa primii ani.
Daca nu ai avut inca relatii sexuale este posibil sa-ti faca doar o ecografie (cum mi-a facut mie).
Nu-ti fa griji, dar mergi la medic pentru ca sa fii sigura de-o treaba.
Oricum, este posibil la tine sa se regleze mai tarziu din cauza ca ti-a si venit mai tarziu.