S ar putea să fi constipata si sa nu ti dai seama, adică sa nu simti. Consulta un medic! Poate ai nevoie de laxative.
Prima greseala pe care o faci ii sa te compari cu alti, aveti geneticuri diferite/ alimentatie/ folosirea energiei pe parcusul zilei. Partea cu digestia - duci lipsa de enzime si firbre. Mananca mai multe legume. Pentru a slabi va trebui sa iti schimbi alimentatia, sa incepi sa iti calculezi caloriile si sa faci de 2 ori pe saptamanta sport. Incearca sa te feresti de bombele calorice de ex fast food / ciocolate/ cipsuri /sucuri
Păi mergi la un medic și spune-i asta...
Probabil faci parte din oamenii care iau ușor în greutate.
Eu unul, iau foarte greu în greutate și mănânc și mult. Am 55 kg la 20 de ani.
Să știi că ar fi o idee proastă să te apuci să mănânci puțin. Îți vei face mai rău.
Încearcă să nu mănânci dulciuri aproape deloc.
Mănâncă cat mai sănătos și bea multă apă.
Fă și puțin sport, poate chiar sală dacă vrei. Acum depinde câți ani ai.
Poti incerca sa ti accelerezi arderile printr o "dieta" in care sa combini alimentele sanatoase sa dai organismului tot ce are nevoie, eu asa am facut cand am inceput sa slabesc, si arderile mi s au accelerat foarte fain, reuseam sa mananc ce voiam in portii mici si slabeam 1 kg pe saptamana in fiecare saptamana. Doar sa nu mai mananci dulciuri, fara sucuri, poti incerca ceai verde si negru pentru ca stimuleaza, si foarte important, sport de minim 2 ori pe saptamana, sau in fiecare zi 15 minute, dupa posibilitati, orice conteaza. Combina fructe, legume, proteine, grasimi sanatoase in fiecare saptamana.