| Crina_7980 a întrebat:

Am o întrebare şi aş dori să răspundă vreun medic sau cineva care se pricepe, întrebarea e în felul următor: Am o prietenă care în ultimul timp e foarte îngrijorată de un lucru, bunicul ei a murit de leucemie şi nimeni din familie nu mai are probleme cu asta, dar ea în ultimul timp se îmbolnăveşte extrem de des şi pare obosită. Poate fi ceva grav, sau e măcar posibil?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| cristipetra a răspuns:

Din pacate boala este ereditara nu sunt doctor dar nici in ei nu ai incredere de ex:Am un var care a fost suspect de cancer in tot corpul si dupa 8 analize a vazut ca nu are! simptomul oboseala este un factor al leucemiei! Sfatul meu:Sa consulte un doctor (nu in Romania)de preferat austria!(daca nu sunt conditii cluj)-iar daca rezultatul e afirmativ un pshiholog!

7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Leucemia nu se mosteneste, asa ca nu are risc crescut. Pentru problemele pe care le are, sa-si faca analize.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Trebuie sa existe o explicatie pentru asta, asadar care ar fi explicatia, atata timp cat am stabilit ca nu are componenta genetica?

| basexcu a răspuns:

Poate nu-i regulata suficient happy

| GaByTzU_5045 a răspuns:

Aceeasi gena de ADN totul e posibil sa se duca la doctor!

| cristipetra a răspuns:

Pai uh trebuie sa fi barbat "in casa" adica cel care e cel mai puternic,, Nu iit arata durerea! "acopero"winking

| Crina_7980 explică:

Brigaela: Ştiu că nu se moşteneşte, am citit, însă tot acolo scria că de fapt este risc crescut dacă o persoană din familie a avut leucemie

| Crina_7980 explică:

Brigaela- nuştiu, dar oricum îmi fac griji pentru ea.