Eram si eu ca si tine acum 2 ani si ceva. Dar nu te lasa cu una cu doua acele probleme familiare sigur se pot rezo; va prin vorba buna! Si inca ceva daca chiar o iubesti merita dar daca ea nu te mai iubeste nu mai merita! Oricum fa ce iti spune inimioara ta! BFT
Dragii mei, înseamnă că nu sunteţi compatibili şi că e bine să puneţi capăt relaţiei.
Face pe interesanta. Si si-a gasit si cu cine, se pare, ca tu crezi tot ce iti zice. Ia n-o mai suna vreo 2 zile si vorbeste-i si tu la fel de interesant... ce ai de pierdut? Plenty of fish in the ocean... poate vei intalni pe cineva pe placul tau si fara atatea aere "mature". Bafta (si ai grija pe la ortograme)!
Face pe interesanta. Si si-a gasit si cu cine, se pare, ca tu crezi tot ce iti zice. Ia n-o mai suna vreo 2 zile si vorbeste-i si tu la fel de interesant... ce ai de pierdut? Plenty of fish in the ocean... poate vei intalni pe cineva pe placul tau si fara atatea aere "mature". Bafta (si ai grija pe la ortograme)!
A sp acele cuvine magice sunt frumoase. dar sa stii de la mine ca nu poti spune la orice pas acest lucru si nici la fiecare relatie.ASeasta declaratie se face atunci cind simti cu adevarat ca iubesti dar si asa nu se poate exprima in cuvinte. ASA ca mediteaza si vezi daca ai sentimente adevarate sau ea. si nu mai face greseala asata. ii vei spune doar sotiei tate si copiiilor. in rest. lasa ca ai timp cred ca nu ai mai mult de 20 de ani sau poate ma insel. Ai toata viata inainte. nu mai pune suiflet pentru ca nu e bine.[iti da acest sfat o mama deci cineva cu mai multa experienta de viata ] iti urez UN PASTE FERICIT si sa ai mult noroc in viata
Da... a inceput si sa se dea de partea familiei mai nou.
inainte eram doar noi2 acum. sunt ei 3.
Da-i inainte! Asta inseamna sa TRAIESTI! Ce-ar fi viata asta, fara micile necazuri? Ceea ce nu trebuie sa va lipseasca este comunicarea. Cand ai ceva de spus, spune. Daca, "copilul" din ea nu mai exista, este cam aiurea. Toti ramanem niste copii, intr-un fel sau altul. Oricum, mie-mi suna a "vezi poate ai altceva de facut decat sa ma iubesti". Nu pot patrunde in mintea nimanui, asa ca, nu-ti pot da un raspuns exact.
Flacara iubirii a inceput sa se stinga! Intai la ea! Si s-ar putea sa fie NUMAI la ea! Atunci e vai de tine! E o constatare.Nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca am trecut multi prin situatia asta si fiecare am depasit-o cum am putut, mai usor sau cu mari sechele!
Da! Dragostea se simte dar si daruieste, se ofera si incredere reciproca fara de care nu puteti merge inainte... e usor sa spui :te iubesc, dar mai greu este sa si dovedesti, mai ales daca sunteti si la distanta cumva...ai rabdare caci toate se lamuresc mai devreme sau mai tarziu! Succes!
Pentru dragoste merita sa lupti oricat de greu ar fi!
Da,clar face pe interesanta. Eu zic sa încerci o perioada sa te comporți cu ea cum se comporta ea cu tine. Nu o mai " pupacii" atat în fund. Oamenii se satura de bine, cum e vorba. Fii mai indiferent cu ea o perioada sa vezi cum vine ea mielușel așa pe lângă tine.