| Dominicc a întrebat:

Am o intrebare si o nelamurire, doar ca nu stiu cum sa ma expun sa fie pe intelesul tuturor.

Daca ai o "relatie" cu o fata timp de 9 luni si la inceput va spuneti te iubesc te super iubesc nu pot sta fara tine" si multe altele, e posibil ca dupa un anumit timp sa intervina probleme marunte de unde apar si certuri banale nu? pentru ca eu si cu prietena mea ne certam deseori banal pe chestii care sunt copilaresti. si ne'am saturat am2 sa ne atacam si din astea.

dar am aflat curand niste chestii.

peste relatia noastra au intervenit niste probleme familiare, din partea ei.

mi-a zis ca, problemele astea atacand'o au maturizato mult si a inceput sa treaca peste unele chestii.

nu ne mai spunem te iubesc asa mult, acum am mai auzit'o ca dragostea e in suflet, se simte. mi-a mai zis ca nu o incalzeste cu nuimik sa ii spun te iubesc de 10000 de ori pe zi pentru ca ea simte daca e cazu ca o iubesc.
i'am zis de multe ori ca pe mine m'a dat afara de lg ea si am tine la distanta cu problemele ei, ea zice ca asta e doar in capul meu.

faza e ca a devenit si mai, nu stiu cum sa ii zic. pentru mine e ca si cum nu as mai conta asa mult pentru ea.
nu mai e ca inainte.
a zis ca ianinte eram mai "copii

acum sa maturizat mai mult si chiar daca nu imi spune lucrurile alea frumoase ea tot ma iubeste enorm si nu mai stiu

eu tot ii spun mereu ca o iubesc. si am ajuns la concluzia ca am ramas "de moda veche" si ca ea nu isi va mai reveni cum a fost inainte sa ne alintam sau altele

mie imi e mai greu sa ma dau dupa ea pentru ca eram obisnuit cu vorbele ei cu manifestarile ei.

acum ea e si putin bolnavioara si dupa cum am mai zis am aflat niste chestii pe care inainte nici nu se punea sau sa imi treaca prin gand sa aud vreodata de la ea.

ca dragostea se simte, ca degeaba ne spunem asa mult te iubesc, ca ea ma simte ca o iubesc dar,

nu stiu ce sa mai zic

sunt tare aiurit.

am inceput sa nu mai dorm nici noapte cu gandurile astea.

vreau un mic ajutor macar de la voi ca nu prea am cu cine vorbi astea.
Faza e ca eu greu ma obisnuiesc cu lucrul asta. si imi e tare si enorm d greu. sa nu o mai simt asa dulce ca inainte.
dar ceva in sinea mea imi spune ca inca ma iubeste la fel de mult
multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| ForteGames a răspuns:

Eram si eu ca si tine acum 2 ani si ceva. Dar nu te lasa cu una cu doua acele probleme familiare sigur se pot rezo; va prin vorba buna! Si inca ceva daca chiar o iubesti merita dar daca ea nu te mai iubeste nu mai merita! Oricum fa ce iti spune inimioara ta! BFT

NicolaeComan
| NicolaeComan a răspuns:

Dragii mei, înseamnă că nu sunteţi compatibili şi că e bine să puneţi capăt relaţiei.

| MariuZ a răspuns:

happy Face pe interesanta. Si si-a gasit si cu cine, se pare, ca tu crezi tot ce iti zice. Ia n-o mai suna vreo 2 zile si vorbeste-i si tu la fel de interesant... ce ai de pierdut? Plenty of fish in the ocean... poate vei intalni pe cineva pe placul tau si fara atatea aere "mature". Bafta (si ai grija pe la ortograme)!

| MariuZ a răspuns:

happy Face pe interesanta. Si si-a gasit si cu cine, se pare, ca tu crezi tot ce iti zice. Ia n-o mai suna vreo 2 zile si vorbeste-i si tu la fel de interesant... ce ai de pierdut? Plenty of fish in the ocean... poate vei intalni pe cineva pe placul tau si fara atatea aere "mature". Bafta (si ai grija pe la ortograme)!

| EUSIATIT a răspuns:

A sp acele cuvine magice sunt frumoase. dar sa stii de la mine ca nu poti spune la orice pas acest lucru si nici la fiecare relatie.ASeasta declaratie se face atunci cind simti cu adevarat ca iubesti dar si asa nu se poate exprima in cuvinte. ASA ca mediteaza si vezi daca ai sentimente adevarate sau ea. si nu mai face greseala asata. ii vei spune doar sotiei tate si copiiilor. in rest. lasa ca ai timp cred ca nu ai mai mult de 20 de ani sau poate ma insel. Ai toata viata inainte. nu mai pune suiflet pentru ca nu e bine.[iti da acest sfat o mama deci cineva cu mai multa experienta de viata ] iti urez UN PASTE FERICIT si sa ai mult noroc in viata

| Dominicc explică:

Da... a inceput si sa se dea de partea familiei mai nou.
inainte eram doar noi2 acum. sunt ei 3.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da-i inainte! Asta inseamna sa TRAIESTI! Ce-ar fi viata asta, fara micile necazuri? Ceea ce nu trebuie sa va lipseasca este comunicarea. Cand ai ceva de spus, spune. Daca, "copilul" din ea nu mai exista, este cam aiurea. Toti ramanem niste copii, intr-un fel sau altul. Oricum, mie-mi suna a "vezi poate ai altceva de facut decat sa ma iubesti". Nu pot patrunde in mintea nimanui, asa ca, nu-ti pot da un raspuns exact.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Flacara iubirii a inceput sa se stinga! Intai la ea! Si s-ar putea sa fie NUMAI la ea! Atunci e vai de tine! E o constatare.Nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca am trecut multi prin situatia asta si fiecare am depasit-o cum am putut, mai usor sau cu mari sechele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da! Dragostea se simte dar si daruieste, se ofera si incredere reciproca fara de care nu puteti merge inainte... e usor sa spui :te iubesc, dar mai greu este sa si dovedesti, mai ales daca sunteti si la distanta cumva...ai rabdare caci toate se lamuresc mai devreme sau mai tarziu! Succes!
Pentru dragoste merita sa lupti oricat de greu ar fi!

| Simonasimonaaaaaaa a răspuns:

Da,clar face pe interesanta. Eu zic sa încerci o perioada sa te comporți cu ea cum se comporta ea cu tine. Nu o mai " pupacii" atat în fund. Oamenii se satura de bine, cum e vorba. Fii mai indiferent cu ea o perioada sa vezi cum vine ea mielușel așa pe lângă tine. happy