| anankutza a întrebat:

Am o intrebare si vreau raspunsuri de la cele ce stiu nu doar presupuneri. Am inceput de luna asta sa iau anticonceptionale din prima zi de menstruatie si sunt in a 6-a zi si inca mai am menstruatie pe cand eu de obicei aveam cate 4 zile. De la ac te tine mai mult menstruatia si c.am cat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!

Cel mai probabil, este vorba de o DEREGLARE hormonală datorată administrării de AC.

Mai ales că, probabil, le-ai luat FĂRĂ a-ţi fi recomandate de medic ( apropo de întrebarea ta din 13 mai 2013 ) - situaţie în care cele folosite de tine NU sunt compatibile cu organismul!

Aceste dereglări/efecte adverse sunt mai des întâlnite în primele 3 luni de administrare, până când organismul se "obişnuieşte" cu AC.

În general, în cazul administrării de AC, menstruaţia ar trebui să fie mai SCURTĂ : de obicei, 2-3 zile!

Pentru alte detalii, vezi răspunsurile pe care ţi le-am dat în 13 Mai 2013 :
http://www.tpu.ro/......facut-mai/

Toate cele bune.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Nu de multe ori anticonceptionalele isi fac treaba. Eu am luat pentru reglarea menstruatiei, dar nu a facut nimic, chiar imi venea de 2 ori pe luna, dar la mine tinea 4-5 zile, acum depinde si de organism. Mai bine te-ai duce la un ginecolog, si te-ar ajuta mai bine ca noi.

| anankutza explică:

Bursuc001 pana la urma am fost la consult si mi.au fost recomandate

| BonneLess a răspuns:

Femeie, du-te la medic daca te confrunti cu astfel de probleme ca aici nu toata lumea iti da sfaturi certe si ti se pot intampla tot felul de probleme grave. Ti-a prescris cineva acele anticonceptionale? Ai citit ce reactii adverse pot avea daca le iei de capul tau?