Bună!
Am să-ţi răspund chiar dacă NU sunt fată!
Cel mai probabil, este vorba de o DEREGLARE hormonală datorată administrării de AC.
Mai ales că, probabil, le-ai luat FĂRĂ a-ţi fi recomandate de medic ( apropo de întrebarea ta din 13 mai 2013 ) - situaţie în care cele folosite de tine NU sunt compatibile cu organismul!
Aceste dereglări/efecte adverse sunt mai des întâlnite în primele 3 luni de administrare, până când organismul se "obişnuieşte" cu AC.
În general, în cazul administrării de AC, menstruaţia ar trebui să fie mai SCURTĂ : de obicei, 2-3 zile!
Pentru alte detalii, vezi răspunsurile pe care ţi le-am dat în 13 Mai 2013 :
http://www.tpu.ro/......facut-mai/
Toate cele bune.
Nu de multe ori anticonceptionalele isi fac treaba. Eu am luat pentru reglarea menstruatiei, dar nu a facut nimic, chiar imi venea de 2 ori pe luna, dar la mine tinea 4-5 zile, acum depinde si de organism. Mai bine te-ai duce la un ginecolog, si te-ar ajuta mai bine ca noi.
Femeie, du-te la medic daca te confrunti cu astfel de probleme ca aici nu toata lumea iti da sfaturi certe si ti se pot intampla tot felul de probleme grave. Ti-a prescris cineva acele anticonceptionale? Ai citit ce reactii adverse pot avea daca le iei de capul tau?